Ontwerp wijzigingsplan en ontwerp uitwerkingsplan de Zegge VI, fase 2

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 31 maart 2011 tot en met woensdag 11 mei 2011 het ontwerp wijzigingsplan en ontwerp uitwerkingsplan, De Zegge VI, fase 2 met bijbehorende stukken (o.a. richtlijnen voor de beeldkwaliteit) ter inzage liggen. De stukken zijn te raadplegen:

  • in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte

  • op www.raalte.nl

De beide plannen, het uitwerkingsplan en het wijzigingsplan, hebben betrekking op het uit te werken deel van het bestemmingsplan voor het bedrijventerrein De Zegge VI, dat is vastgesteld door de gemeenteraad op 3 september 2004. Beide plannen worden apart maar tegelijkertijd in procedure gebracht.

Het plangebied behelst ongeveer 3,3 ha aan de zuidoost zijde van Raalte dat wordt ontwikkeld als bedrijventerrein. Aan de noordwest kant wordt het plangebied omsloten door het bedrijventerrein De Zegge VI, aan de zuidoostkant grenst het terrein aan het buitengebied.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Raalte. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar burgemeester en wethouders van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte.

Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via het team Ruimte van de eenheid Realisatie. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer (0572) 347 799.

In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp wijzigings- /uitwerkingsplan de zienswijzen betrekking hebben.

Naar boven