Ontwerp structuurvisie Drielanden-West

Het plangebied van de structuurvisie Drielanden-West ligt in het zuidwesten van Harderwijk. Het gebied wordt aan de noordwestelijke zijde begrensd door de snelweg A28 met daarachter het Wolderwijd. Aan de zuidzijde wordt het gebied begrensd door de Groene Zoomweg met daarachter de Groene Zoom, een landschappelijke zone van Harderwijk en Ermelo die deels wordt ontwikkeld tot recreatief uitloopgebied. Aan de oostzijde wordt de begrenzing gevormd door de al gerealiseerde of in ontwikkeling zijnde delen van Drielanden. Het plangebied beslaat in totaal een gebied van ongeveer 66 hectare. In de structuurvisie worden de hoofdstructuur en de belangrijkste uitgangspunten omschreven waaraan de verdere planvorming voor de toekomstige woonwijk moet voldoen.

De ontwerp structuurvisie Drielanden-West ligt met ingang van 31 maart 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Harderwijk. Desgewenst kan worden volstaan met een mondelinge zienswijze. Informatie: afdeling Ruimte en Economie, de heer D. van der Hoeven, tel. 0341 411 154.

De stukken zijn ook terug te vinden op de website van de gemeente Harderwijk:

http://www.harderwijk.nl/Gemeente/WonenenLeven/RuimtelijkePlannen/Structuurvisies.htm. Het plan kunt u ook raadplegen via de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0243.SV00062-0001. De bronbestanden kunt u vinden via: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl.

Naar boven