Vaststelling bestemmingsplan De Oude Weg naast 8b

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 22 maart 2011 voor De Oude Weg naast 8b een bestemmingsplan heeft vastgesteld en besloten heeft geen exploitatieplan vast te stellen. Het bestemmingsplan De Oude Weg naast 8b voorziet in de realisatie van een woning op het perceel De Oude Weg naast 8b in Elst (Utr.).

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn geen wijzigingen doorgevoerd. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Inzien

Het bestemmingsplan, inclusief het raadsbesluit en onderliggende stukken, ligt ter inzage van donderdag 31 maart 2011 tot en met woensdag 11 mei 2011 voor eenieder ter inzage.

  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende link:

  • http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0340.BPDeoudeweg8b-VA01;

  • Het bestemmingsplan is in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl onder Actueel → Ter inzage;

  • Een analoge (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is op werkdagen van 8:30 tot 12:30 in te zien aan de VROM-balie in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 793 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl.

Beroep

Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten in een eerder stadium geen zienswijze naar voren te hebben gebracht kunnen van donderdag 31 maart 2011 tot en met woensdag 11 mei 2011 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 12 mei 2011, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven