Ontwerp omgevingsvergunning ontwerpbesluit Peelkant 32 te Sint Anthonis

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders bekend dat op grond van artikel 2.1, eerste lid, sub c. juncto artikel 2.12, eerste lid, sub a., categorie 3̊ van de Wabo, een ontwerpomgevingsvergunning voor het oprichten en gebruiken van een ruimte-voor-ruimte-woning op het perceel Peelkant 32 te Sint Anthonis ter inzage ligt.

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op het oprichten van een ruimte-voor-ruimte-woning en de daarvoor benodigde afwijking van het vigerende bestemmingsplan ‘Buitengebied 2000’. Het oprichten en het gebruik van deze ruimte-voor-ruimte-woning is in strijd met de voorschriften van dit bestemmingsplan. Het realiseren van deze woning is mogelijk door sanering van een agrarisch bedrijf in de directe omgeving.

Inzage

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 30 maart 2011 voor de duur van zes weken ter visie in het gemeentehuis van Sint Anthonis, Afdeling Klant Contact Centrum. Het ontwerpbesluit is op 30 maart 2011 bekendgemaakt in de Staatscourant en de Peelrandwijzer. De stukken zijn tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder ten aanzien van deze ontwerpomgevingsvergunning een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis.

Naar boven