Vastgesteld wijzigingsplan ‘Bestemmingswijziging Hoogedijk 40 te Katwoude’

Burgemeester en wethouders maken ingevolgde artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 29 maart 2011 hebben besloten de ‘Bestemmingswijziging Hoogedijk 40 te Katwoude’ vast te stellen. Het besluit houdt in dat de bestemming ‘agrarische doeleinden’ met subbestemming ‘grondgebonden veehouderij’ en met nadere aanwijzing ‘bouwvlak’ is gewijzigd naar de bestemmingen ‘woondoeleinden’ en ‘agrarische doeleinden’ met subbestemming ‘grondgebonden veehouderij’ (zonder bouwvlak).

De ‘Bestemmingswijziging Hoogedijk 40 te Katwoude’ en het vaststellingsbesluit liggen vanaf vrijdag 1 april 2011 voor een periode van zes weken ter inzage bij bureau VROM in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijke tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie staat op de website van de Raad van State: www.raadvanstate.nl.

Ingevolge artikel 3.9a, lid 4 treedt het besluit in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn door degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Monnickendam, 31 maart 2011

Burgemeester en wethouders van gemeente Waterland.

Naar boven