Ontwerpbestemmingsplan Triowijk-Achter ’t Zand

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Triowijk-Achter ’t Zand’

(idn nr. NL.IMRO.0216.Triowijk-ON01) met ingang van 1 april 2011 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de Stadswinkel, Ridderstraat 250.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder ‘wonen en leven’/‘bestemmingsplannen’ en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het bestemmingsplan voorziet in het herzien van de bestaande bestemmingsplannen voor de wijken Triowijk en Achter ’t Zand. De bestaande bestemmingsplannen voor deze gebieden zijn ouder dan 10 jaar en moeten daarom worden herzien. In dit nieuwe bestemmingsplan worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Binnen de termijn van terinzagelegging is eenieder bevoegd zienswijzen schriftelijk of mondeling (tijdens kantooruren) kenbaar te maken aan de gemeenteraad van Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar onder nummer 0345-477700.

Naar boven