Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Terweeweg 134 te Oegstgeest

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest bekend dat zij het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor het gebruik van de gronden aan de Terweeweg 134, kadastraal bekend gemeente Oegstgeest, sectie C, nummer 2234, als praktijkruimte.

Het beoogd gebruik is in strijd met het geldende bestemmingsplan. Burgemeester en wethouders willen meewerken aan het gebruik van de gronden ten behoeve van een praktijkruimte. Bij het verlenen van een omgevingsvergunning voor de activiteit ‘gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan’ dient een planologische wijziging doorgevoerd te worden conform artikel 2.1 lid 1, sub c en artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3 Wabo.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 31 maart 2011 tot en met 11 mei 2011 op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13, Oegstgeest. Tevens zijn de stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente Oegstgeest (www.oegstgeest.nl). Nadere informatie is verkrijgbaar bij de afdeling VROM, telefoonnummer 071 5191793. Gedurende de terinzagetermijn kan eenieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk of mondeling tijdens een daartoe te maken afspraak kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Oegstgeest, Postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest.

Naar boven