Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Snel en Polanen

Burgemeester en wethouders van Woerden maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van Woerden op 17 februari 2011 gewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan Snel en Polanen. Een overzicht van de wijzigingen ten opzichte van het ontwerpplan, kunt u vinden in de ‘Staat van wijzigingen’, die u kunt inzien bij het bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit de woonwijk Snel en Polanen (het gebied tussen de Steinhagenseweg, Cattenbroekerdijk, Noordzee, Wijngaard en de Europabaan) en de Sportstrook (het gebied tussen de spoorbaan, de Steinhagenseweg).

Het bestemmingsplan is een zogenaamd conserverend bestemmingsplan. De bestaande situatie wordt vastgelegd en er worden in principe geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Terinzagelegging

De stukken liggen van donderdag 31 maart tot en met woensdag 11 mei 2011 ter inzage in de koepel van het stadhuis, Blekerijlaan 14 Woerden, openingstijden Ma 8:30 t/m 19:30, Di–Do 8:30 t/m 16:30, Vr 8:30 t/m 12:30. Daarnaast is het bestemmingsplan in te zien bij het omgevingsloket, op de gemeentelijke website en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen Beroepschrift

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend danwel redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze in te dienen en belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de in de staat van wijzigingen vermelde wijzigingen van het ontwerpbestemmingsplan kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn van 6 weken. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor vragen kunt u op contact opnemen met mevrouw S. Gabriel, afdeling Ruimte, per telefoon (0348) 428522 of per e-mail gabriel.s@woerden.nl.

Woerden, 30 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Woerden.

Naar boven