Voorontwerpbestemmingsplan ‘Molehiem te Jirnsum’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Molehiem te Jirnsum’ met ingang van woensdag 30 maart 2011 tot en met dinsdag 10 mei 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het voorontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPJirnsumMolehiem-VO01

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Molehiem te Jirnsum’ heeft betrekking op het realiseren van 26 woningen en het inrichten van de openbare ruimte. Het betreffen veertien vrijstaande woningen en twaalf twee-onder-één-kap-woningen. De twee-onder-één-kap-woningen worden onderverdeeld in sociale huurwoningen, levensloopbestendige woningen en starterswoningen. Het perceel is plaatselijk bekend als Rijksweg 29A, kadastraal bekend RWD, sectie C, nummer 2402.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan iedereen een schriftelijke inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim, Postbus 40, 9000 AA Grou.

Naar boven