Kennisgeving inzage ontwerp-omgevingsvergunning Kreupeleweg 49 in Klaaswaal

Het plan is in strijd met het geldende Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van Cromstrijen bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit ‘gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ met toepassing van artikel 2.1 lid 1, sub c. Het betreft de vestiging bedrijfsactiviteiten, te weten een groot- en kleinhandel in nieuwe en gebruikte tuin- en parkmachines inclusief reparatie en service op het adres Kreupeleweg 49 in Klaaswaal, kadastraal bekend als sectie C nummer 1006 en 1007.

Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan. Het college wil medewerking verlenen aan het plan met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wabo.

De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen vanaf 28 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk zienswijzen indien bij het college van burgemeester en wethouders van Cromstrijen, postbus 7400, 3280 AE Numansdorp. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met taakveld Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 0186-656164.

De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken kunt u inzien bij het servicecentrum of op de gemeentelijke website www.cromstrijen.nl.

Naar boven