MER- beoordelingsbesluit Mosstraat 23 in Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben op 15 maart 2011 de volgende beslissing genomen:

Geen MER-plicht

Er hoeft geen milieueffectrapport (m.e.r.) te worden opgesteld bij de voorbereiding van het besluit op de gevraagde milieuvergunning voor een uitbreiding van een agrarisch bedrijf gelegen aan de Mosstraat 23 in Rijen. De uitbreiding betreft de nieuwbouw van een stal welke bestaat uit twee verdiepingen, zoals omschreven in de aanmeldingsnotitie m.e.r..

De reden dat er geen milieueffectrapport opgesteld hoeft te worden is omdat bijzondere omstandigheden als bedoeld in artikel 7.17, derde lid van de Wet milieubeheer ontbreken.

Besluit ligt ter inzage

De beslissing en de aanmeldingsnotitie m.e.r. liggen conform de bepalingen van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 31 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis in Rijen.

Geen bezwaar en Beroep mogelijk

Een beslissing tot het wel of niet opstellen van een milieueffectrapport is een beslissing die hoort bij de procedure ter voorbereiding van een besluit, in dit geval een milieuvergunning.

Tegen een dergelijke beslissing is op grond van artikel 6:3 Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep mogelijk.

Als het ontwerpbesluit op de milieuvergunning is genomen dan mag eenieder conform de wettelijke procedure behorende bij een aanvraag om een milieuvergunning, zienswijzen indienen op het ontwerpbesluit.

Naar boven