Ontwerpbestemmingsplan Chr. de Vriesstraat ter inzage

Burgemeester en wethouders van Lemsterland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Chr. de Vriesstraat ter inzage wordt gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit tot vaststelling van dit bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 31 maart 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de centrale balie in het gemeentekantoor, Burgemeester Krijgerplein 7 te Lemmer. Daarnaast zijn het bestemmingsplan en alle bijbehorende stukken te raadplegen op de gemeentelijke website www.lemsterland.nl → ‘actueel’ → ‘bekendmakingen en publicaties’ → ‘ruimtelijke ordening’. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl . De optie ‘tonen concept en (voor)ontwerp’ moet aangevinkt staan om het plan zichtbaar te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een verbeelding (plankaart) en planregels en is voorzien van een toelichting. Het plangebied ligt in het centrum van Lemmer tussen de noordzijde van de panden aan de Vissersburen en het zorgcentrum Suderigge en tussen de Y.W. van Dijkstraat en de G. Bootsmastraat. Het nieuwe bestemmingsplan voorziet in de bouw van 19 verpleeghuisplaatsen en 17 levensloopbestendige appartementen.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen op de volgende wijze:

  • schriftelijk. U kunt uw zienswijze sturen aan: de gemeenteraad van Lemsterland, postbus 2, 8530 AA Lemmer;

  • mondeling. U kunt daarvoor een afspraak maken met Gerben Kampen of Klaas Hessel Adema van de sector Grondgebied.

Lemmer, 30 maart 2011

Naar boven