Ontwerp ‘15e wijziging Bestemmingsplan Buitengebied Dalfsen, Schoolweg 9−9a’

Burgemeester en wethouders van Dalfsen zijn van plan om met toepassing van artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) medewerking te verlenen aan de wijziging van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Dalfsen’. In dit wijzigingsplan wordt de bestaande bestemming ‘agrarisch cultuurgebied’ met aanduiding ‘agrarisch bedrijf 2’ van de percelen Schoolweg 9 en 9a, omgezet in de bestemming ‘woondoeleinden’ met op het perceel Schoolweg 9a de aanduiding ‘sociaal maatschappelijk cultureel’.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt met ingang van 30 maart 2011 tot en met 10 mei 2011 voor eenieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis te Dalfsen.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze termijn schriftelijk of mondeling hun zienswijzen kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen.

Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij mevrouw J. Klink telefoon (0529) 488 297. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijze betrekking heeft.

Dalfsen, 29 maart 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven