Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Camping ’t Hölterveld 2011, Rekkenseweg 25 in Eibergen

Voor het perceel Rekkenseweg 25 in Eibergen geldt het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ (Eibergen). In dit bestemmingsplan staat dat het perceel mag worden gebruikt voor agrarische activiteiten en gebouwen en extensieve recreatie waaronder kamperen bij de boer waarbij de landschapswaarden zijn beschermd. De gemeente is van plan om dit te veranderen. Door een herziening van het geldende bestemmingsplan wil zij het mogelijk maken om het perceel te gebruiken voor verblijfsrecreatie (camping en recreatieve verblijven binnen bestaande gebouwen). Hiervoor heeft de gemeente het voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Camping ’t Hölterveld 2011’ gemaakt.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met de bijlagen van 30 maart tot en met 10 mei 2011 ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Volgens de gemeentelijke Inspraakverordening kan iedereen in deze periode van zes weken zijn mening geven over het voorontwerpbestemmingsplan. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Projecten, telefoonnummer 0545-250 325.

Deze publicatie, het voorontwerpbestemmingsplan en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’). De gemeente heeft het voorontwerpbestemmingsplan ook toegezonden aan overheden en instanties die betrokken zijn bij de zorg voor de ruimtelijke ordening.

Naar boven