Vastgesteld uitwerkingsplan Westpolder, Leeweg – Oude Molendreef

Het college van de gemeente Lansingerland maakt overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat hij het uitwerkingsplan Westpolder, Leeweg – Oude Molendreef (BP0064U03) heeft vastgesteld op 15 maart 2011. Binnen de regels van het geldende bestemmingsplan Westpolder/Bolwerk is het gebied deels uitgewerkt.

Het plangebied is gelegen aan de zuidzijde van de Leeweg in Berkel en Rodenrijs, ter hoogte van nummer 31, en ten westen van dat perceel. Het uitwerkingsplan legt de nieuwe kruising Leeweg – Oude Molendreef planologisch juridisch vast alsmede het woon/werkperceel Leeweg 31.

Het uitwerkingsplan is gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen kunt u vinden in de Staat van wijzigingen die bij de stukken wordt gevoegd.

Inzage

U kunt het uitwerkingsplan met bijgehorende stukken met ingang van donderdag 31 maart 2011 tot en met vrijdag 6 mei 2011 inzien op de gemeentelijke site, www.lansingerland.nl; onder wonen en omgeving en bestemmingsplannen.

Bovendien kunt u de stukken in die periode inzien bij de balie in het SPiL Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. De balie is geopend op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur, op woensdagmiddag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur, op vrijdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen, dan dient u telefonisch een afspraak te maken via telefoonnummer (010) 800 4000.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

U dient:

  • tijdig een zienswijze naar voren te hebben gebracht of het moet u redelijkerwijs niet te verwijten zijn dat u dat niet heeft gedaan;

  • het beroepschrift te voorzien van naam, adres en datum;

  • het bestreden besluit te omschrijven en daarvan een kopie mee te sturen;

  • de redenen van uw beroep te geven en

  • het beroepschrift te ondertekenen.

Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De beroepstermijn loopt van vrijdag 1 april 2011 tot en met vrijdag 6 mei 2011. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het uitwerkingsplan niet eerder in werking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Is er geen verzoek om voorlopige voorziening gedaan, dan treedt het plan in werking op zaterdag 7 mei 2011.

Naar boven