Structuurvisie Wonen vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam maakt, op grond van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de Structuurvisie Wonen is vastgesteld.

Het betreft hier een Structuurvisie zoals bedoeld in artikel 2.1 van de Wet ruimtelijke ordening. Deze visie heeft betrekking op het woonbeleid binnen de gemeente Alphen-Chaam en heeft betrekking op het hele grondgebied van de gemeente. De vastgestelde structuurvisie is te lezen op www.alphen-chaam.nl.

De gemeenteraad heeft op 17 maart 2011 besloten de ontwerp Structuurvisie Wonen gewijzigd vast te stellen. De structuurvisie treedt de dag na bekendmaking in Ons Weekblad in werking. Tegen het besluit tot vaststelling kan, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

De Structuurvisie Wonen is te lezen op www.alphen-chaam.nl. Dit kan ook op het gemeentehuis en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Pijpers via 013-5086666.

Naar boven