Nieuwe beslissing goedkeuring bestemmingsplan ‘Reparatieherziening Buitengebied’

Het college van Oosterhout maakt, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28, lid 6, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 8 februari 2011, onder nummer C2014020/2401917, een nieuwe beslissing hebben genomen over de goedkeuring van het bestemmingsplan ‘Reparatieherziening Buitengebied’. Deze (gedeeltelijke) goedkeuring heeft alleen betrekking op de uitbreidingsplannen van recreatiecentrum De Hannebroek BV (Hoevestraat). Dit bestemmingsplan is door de gemeenteraad van Oosterhout vastgesteld op 1 juli 2008, op grond van het overgangsrecht geldt derhalve nog de inmiddels vervallen Wet op de Ruimtelijke Ordening (WRO), omdat dit bestemmingsplan onder de oude wet in procedure is gebracht.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt met ingang van 24 maart 2011 gedurende zes weken tot en met 4 mei 2011 voor eenieder ter inzage in het informatiecentrum in de publiekshal van het stadhuis aan het Slotjesveld. Bovengenoemde stukken zijn tevens in te zien via de website: www.oosterhout.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door degenen die zich tijdig op grond van artikel 27, 1e of 2e lid van de WRO tot Gedeputeerde Staten hebben gewend inzake de plannen van de Hannebroek, alsmede door belanghebbenden die aantonen niet redelijkerwijs in staat te zijn geweest om zich overeenkomstig dat artikel tot Gedeputeerde Staten te wenden. Voor zover het besluit van Gedeputeerde Staten strekt tot onthouding van goedkeuring kan door eenieder beroep worden ingesteld.

Ingevolge de bepalingen van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit inzake de goedkeuring in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Degenen die bevoegd zijn beroep in te stellen kunnen, binnen de beroepstermijn, naast het indienen van beroep een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt treedt het besluit niet in werking voordat op een dergelijk verzoek is beslist.

Oosterhout, 23 maart 2011

Het College van Oosterhout.

Naar boven