Bekendmaking ontwerpprojectbesluit ‘Bos en Duin’ in samenhang met ontwerpbouwvergunningen.

Burgemeester en wethouders van Soest maken ingevolge het bepaalde in art. 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp-projectbesluit (in samenhang met ontwerpbouwvergunningen) ‘Bos en Duin’, met ingang van 24 maart 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij het omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest. Het loket is iedere werkdag geopend tussen 08.30 uur–13.00 uur en op donderdag tussen 08.30–20.00 uur en bij Idea, kunstcentrum, bibliotheek en theater, Willaertstraat 49 te Soest. Het ontwerpprojectbesluit is digitaal in te zien via internet:www.soest.nl .Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Het ontwerpbesluit betreft de bouw van 22 woningen en een horecalocatie op het perceel Bosstraat 80 en aangrenzende percelen te Soest. De locatie is deels bebouwd/deels onbebouwd. Ruimtelijk gezien geeft de ontwikkeling van woningen op de betreffende locatie een ruimtelijke kwaliteitsimpuls.

Gedurende deze periode van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpprojectbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Soest, Postbus 2000, 3760 CA te Soest. Reageren kan ook via e-mail: ruimtelijkeplannen@soest.nl. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit, in samenhang met ontwerpbouwvergunningen, deze betrekking hebben.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijze of voor het inwinnen van informatie kunt u contact opnemen met de heer mr. S.F. Supusepa van de afdeling Ruimte, tel. 035-6093470.

Naar boven