Vaststelling bestemmingsplan ‘Landgoederen Middelharnis’

Burgemeester en wethouders van Middelharnis maken ingevolge artikel 3.8 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad van Middelharnis bij besluit van 10 maart 2011 het bestemmingsplan ‘Landgoederen Middelharnis’ heeft vastgesteld. Aanleiding voor dit plan vormt het initiatief tot het oprichten van zes landgoederen.

Het plangebied is gelegen tussen de Industrieweg, de Johannespolderseweg, de Johannespoldersedreef, de Bolletjesweg en hoofdwatergang de Vliegers. Het betreft enkele agrarische percelen die thans worden ontsloten via de Oudelandsedijk en de Bolletjesweg. Na realisatie ontstaat ten zuidoosten van Middelharnis een aantrekkelijk natuurgebied met veel wandelmogelijkheden.

Het bestemmingsplan kan met ingang van 28 maart 2011 worden ingezien bij de publieksbalie van het gemeentehuis, gevestigd aan het adres Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het plan kan tevens worden ingezien via de gemeentelijke site www.middelharnis.nl en de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter inzage legging van zes weken kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een schriftelijk beroepschrift worden ingediend tegen het bestemmingsplan door:

  • diegene die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende, die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 onder d van de Wet ruimtelijke ordening tijdig een zienswijze kenbaar te maken;

Een beroepschrift dient te worden gericht aan:

Raad van State

Afdeling Bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag.

Naar boven