Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning voor de bouw van een woongebouw voor 8 appartementen tussen Westerdijk 9 en 19 (locatie Vogelpoel)

Burgemeester en wethouders maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening juncto 3.12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp van het projectbesluit en het ontwerp van de bouwvergunning met de daarbij behorende stukken van 31 maart tot en met 11 mei 2011 voor een ieder ter inzage liggen in het stadhuis van Hoorn, Nieuwe Steen 1 bij het loket Bouwen, Wonen en Ondernemen. Het ontwerp van het projectbesluit is tevens in te zien op de website van de gemeente (www.hoorn.nl) via de route E-loket / Wonen in Hoorn / Bestemmingsplannen.

Het project voorziet in de realisering van een woongebouw voor 8 appartementen op het perceel tussen Westerdijk 9 en 19 (locatie Vogelpoel).

Gedurende de periode van ter inzage ligging kan een ieder zienswijzen tegen de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Dat kan op de volgende wijze:

  • schriftelijk aan burgemeester en wethouders van Hoorn, Postbus 603, 1620 AR Hoorn;

  • per e-mail op het volgende adres gemeente@hoorn.nl;

  • mondeling, na afspraak met de betreffende ambtenaar van de afdeling Stadsontwikkeling, tel. (0229) 252469.

Hoorn, 30 maart 2011

Naar boven