Omgevingsvergunning Boschhoeve, kavel 33

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 15 maart 2011 besloten medewerking te verlenen aan een aanvraag om omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning op kavel 33 in Boschhoeve kadastraal bekend gemeente Nuenen, sectie E, nummer 9336. De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo. Het verzoek is geregistreerd onder nummer N-HZ-2010-2017.

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is op 16 maart 2011 bekend gemaakt. De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage bij de balie Wonen en Openbare ruimte op het gemeentehuis. U kunt de omgevingsvergunning inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder bestemmingsplannen.

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking van de omgevingsvergunning beroep worden aangetekend. Het beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbende die zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. De omgevingsvergunning treedt in werking nadat de termijn voor het indien van een beroepschrift is verstreken. Het beroepschrift schorst de werking van de omgevingsvergunning niet. Indien tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt de omgevingsvergunning niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Het verzoek moet worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch

Nuenen, 24 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven