Ontwerpbestemmingsplannen Erm en ’t Haantje

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 31 maart 2011, tijdens de openingstijden op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, bij de afdeling Publieksservice, team Bouw en Milieu in het gemeentehuis van Coevorden, Hoofdstraat 2 in Dalen, gedurende zes weken, voor eenieder de ontwerpbestemmingsplannen Erm en ’t Haantje ter inzage liggen. De bestemmingsplannen zijn tevens digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.coevorden.nl/terinzage. De plannen omvatten een algehele herziening van de bestemmingsplannen voor de beide genoemde kernen.

Tijdens deze termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 2, 7740 AA te Coevorden.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht op de afdeling Beleid & Strategie, Hoofdstraat 2 in Dalen, na telefonische afspraak met de heer H. Ellen, telefoon 14 0524. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

Het indienen van een zienswijze is een voorwaarde om later een beroep in te stellen tegen het vastgestelde plan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Coevorden, 23 maart 2011

Het college van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

Burgemeester.

M.N.J. Broers,

Secretaris.

Naar boven