Bouwvergunning en projectbesluit Kunstwerk De Verbinding

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat zij op 23 maart 2011 een bouwvergunning heeft verleend voor een kunstwerk in Carnisselande. Ten behoeve van dit kunstwerk is op 8 maart 2011 een projectbesluit genomen. De planlocatie is gelegen bij de entree van de Tramplus-lijn vanuit Rotterdam.

De bouwvergunning en het projectbesluit samen met de andere bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode van 25 maart 2010 t/m 5 mei 2011 bij het servicecentrum. De bouwvergunning en het projectbesluit is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website, www.barendrecht.nl, actueel → ter inzage → ruimtelijke ordening. Het projectbesluit is beschikbaar op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ingevolge artikel 46, lid 6 van de Woningwet (oud) worden een projectbesluit en een bouwvergunning aangemerkt als één besluit. Een belanghebbende kan gedurende de termijn van terinzagelegging bezwaar maken tegen het besluit door het indienen van een bezwaarschrift. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet inwerking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd.

Dit besluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde bezwaartermijn. De bouwvergunning treedt overeenkomstig artikel 46, lid 6 van de Woningwet (oud) niet eerder in werking nadat het projectbesluit in werking is getreden.

Naar boven