Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Sint Anthonis, Dorpsstraat 10 te Ledeacker’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Sint Anthonis, Dorpsstraat 10 te Ledeacker’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om een woning te bouwen ter vervanging van de te slopen stallen aan de Dorpsstraat 10 te Ledeacker.

Ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Bij het bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint Anthonis, Dorpsstraat 10 te Ledeacker’ ligt op grond van artikel 110c, eerste lid van de Wet geluidhinder het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder ter inzage. Het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder heeft betrekking op de bouw van de nieuwe woning.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder liggen met ingang van 28 maart 2011 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Klantencontactcentrum, balie Bouwzaken, Brink 3 te Sint Anthonis. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 9 mei 2011 is eenieder gerechtigd mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad. Indien u mondeling wilt inspreken, kunt u zich wenden tot de heer G. Kusters, telefoonnummer (0485) 388 850.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 40, 5845 ZG SINT ANTHONIS.

Naar boven