Projectbesluit ‘De Ketting, locatie noord’ vastgesteld

Voor een onbebouwd perceel grond gelegen aan het bedrijventerrein ‘De Ketting’ in Vught is een procedure project besluit gevoerd. Het perceel is kadastraal bekend als D 4296, D 4298 (ged.) en D 4492 (ged.).

Voor de invulling van voornoemd perceel is door de firma Goodwinds BV uit Lage Mierde een plan ontwikkeld. Het plan voorziet in twee bouwontwikkelingen:

  • De uitbreiding van verhuisbedrijf Strang met ongeveer 1350 m2;

  • Het realiseren van een bedrijfsverzamelgebouw van 1250 m2 met een hoogwaardige uitstraling. Dit gebouw moet dienen als entree van het bedrijventerrein ‘De Ketting’.

Voornoemde ontwikkeling is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Kettingweg-Laagstraat’. Daarom is er een procedure projectbesluit gevoerd.

Het ontwerp van het te nemen projectbesluit met bijlagen (kaart bestaande toestand, kaart inrichtingsschets, schriftelijke onderbouwing Strang, bodemonderzoek 2007 en 2010, onderzoek externe veiligheid, geluid en lucht, quickscan natuurwaarden, compensatieplan bomen, geohydrologisch onderzoek, HNO berekeningen waterschap en de aanvraag bouwvergunning 1e fase Strang) heeft vanaf 11 november 2010 ter inzage gelegen. De ingekomen inspraakreacties bij het voorontwerp waren verwerkt in het ontwerpprojectbesluit.

Tegen het ontwerpprojectbesluit zijn geen zienswijzen ingediend.

Gelet op de doorlopen procedure, de ingebrachte inspraakreacties, het uitblijven van zienswijzen en gelezen de motivering volgens het projectbesluit van 5 november 2010, is door burgemeester en wethouders in hun vergadering van 22 februari 2011 besloten voornoemd projectbesluit vast te stellen. Het eindverslag van de procedure projectbesluit en het projectbesluit liggen met ingang van donderdag 10 maart 2011 ter inzage bij de ontvangst en informatiebalie van het gemeentekantoor. Deze documenten zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.vught.nl of in te zien bij de gemeentelijke bibliotheek. Ook door middel van de website www.ruimtelijkeplannen kan men de documenten inzien. Hierop is procedure 5 van toepassing.

Naar boven