Ontwerpbestemmingsplan ‘Groot Tolberg’

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 28 maart 2011, gedurende zes weken ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbestemmingsplan ‘Groot Tolberg’,

    NL.IMRO.1674.2041GROOTTOLBERG-0301,

    Het bestemmingsplan betreft het gebied gelegen in het zuidwestelijke deel van de kern Roosendaal. Het plangebied is gelegen ten zuiden van Rijksweg A58 en is oostelijk begrensd door de Willem Dreesweg. Westelijk grenst het plan aan het buitengebied en in het zuiden aan de Thorbeckelaan.

    Voor het plangebied gelden nu nog bestemmingsplannen met een verschillende grootte, datum en systematiek. Bedoeling van het nieuwe bestemmingsplan is het bieden van een uniforme en actuele juridische regeling voor het gehele plangebied.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder tegen het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Roosendaal, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan “Groot Tolberg”, zaaknummer 546298’. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht. Het hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Stadskantoor is: 0165-579 105.

Indien zienswijzen worden ingediend vindt op woensdag 15 juni 2011 om 20.00 uur een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Het voornoemde ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor en bij de Openbare bibliotheek aan Markt 54 te Roosendaal.

Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal: www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor nadere informatie: afdeling beleidsrealisatie, team regelgeving, mevrouw P. Loos, tel. 0165 579105, e-mail p.loos@roosendaal.nl of bij het informatiecentrum, tel. 0165 579 235.

Roosendaal, 25 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

J.M.L. Niederer,

burgemeester.

J.P. Kruf,

secretaris.

Naar boven