Ontwerpbesluit omgevingsvergunning faseringsstroken A28

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend dat zij van plan zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de voorschriften van bestemmingsplan ‘Amersfoortseweg e.o.’, voor het aanleggen van faseringsstroken in het kader van onderhoudswerkzaamheden aan de A28.

Door het intensieve gebruik van de A28 tussen Utrecht en Amersfoort is de A28 aan onderhoud toe. Om de huidige verkeerscapaciteit (2x2 rijstroken) en doorstroming te waarborgen gedurende de onderhoudsperiode, is het faseren van verkeer noodzakelijk. Faseren houdt in dat het verkeer tijdelijk verschoven wordt zodat de bestaande rijbanen vrijkomen voor onderhoud. Om dit mogelijk te kunnen maken worden faseringsstroken aangelegd. Op dit besluit is de Crisis- en Herstelwet van toepassing.

Het ontwerpbesluit ligt met ingang van 24 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de centrale informatiebalie in de publiekshal aan Slotlaan 20 te Zeist (voor openingstijden zie colofon).

U kunt het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke website: www.zeist.nl → Wonen en leven → Plannen en projecten.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Zeist, t.a.v. afdeling Publiek & Dienstverlening / team Vergunningen, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met dhr. Staps van het team Vergunningen (telefoonnummer 14 030).

Naar boven