Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied’, partiële herziening Allemawei 10 te Oudwoude

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Allemawei 10 te Oudwoude ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan is niet gewijzigd ten opzichte van het voorontwerpbestemmingsplan. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het veranderen van de huidige agrarische bestemming naar een recreatie bestemming met nadere aanduidingen. Het plan voorziet in het realiseren van verschillende recreatieve functies op het perceel, zoals een groepsaccomodatie/bed & breakfast/miniappartement, een kleinschalig kampeerterrein, en een de combinatie van recreatie en paardensport. De werkzaamheden op het perceel zullen worden verricht samen met mensen met een beperking, tijdens dagbesteding of logeerverblijf.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor eenieder vanaf donderdag 24 maart 2011 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Het ontwerp bestemmingsplan is te raadplegen op het webadres http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0079.PhOwAllemawei1010-On01. Het bestemmingsplan is ook te vinden op de website, www.kollumerland.nl, bij informatie over/bouwen en wonen. Gedurende de termijn van ter inzage legging kan eenieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Kollumerland c.a., Postbus 13, 9290 AA Kollum. Wilt u buiten openingstijden het plan inzien of mondeling een zienswijze indienen dan kunt u contact opnemen met de afdeling VROM.

Naar boven