Onthouding goedkeuring wijzigingsplan Dwarsgraafweg I

Gedeputeerde staten van Gelderland hebben bij heroverwegingsbesluit van 15 maart 2011, zaaknummer 2008-001417 besloten om goedkeuring te onthouden aan het wijzigingsplan Dwarsgraafweg I van het bestemmingsplan Buitengebied 2000. Dit plan had als doel het huidige bouwperceel aan de Dwarsgraafweg 11 en 13 in Kootwijkerbroek te vergroten ten behoeve van de bouw van een schuur en een tweede bedrijfswoning.

Het heroverwegingsbesluit, het wijzigingsplan Dwarsgraafweg I en de overige relevante gegevens liggen vanaf 25 maart tot en met 6 mei 2011 ter inzage bij het servicepunt Bouwen, Wonen en Leefomgeving, Raadhuisplein 2, tel. (0342) 495 335.

Zij die zich tijdig met bedenkingen tot gedeputeerde staten hebben gewend kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het heroverwegingsbesluit wijzigingsplan Dwarsgraafweg I beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Gelijke bevoegdheid hebben belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig tot gedeputeerde staten te wenden.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking niet. Daartoe kan eveneens gedurende de termijn van terinzageligging een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Anders treedt het besluit van gedeputeerde staten direct in werking na afloop van de beroepstermijn.

De Raad van State stuurt u bericht over het griffierecht dat u moet betalen voor het behandelen van uw beroepschrift en uw verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening.

Naar boven