Ontwerpbestemmingsplan Eerselseweg 33–35, Knegsel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken bekend dat ingevolge de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Eerselsweg 33–35’ met ingang van 24 maart 2011 gedurende 6 weken ter inzage ligt bij de gemeentebalie op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Het ontwerp met bijbehorende stukken is ook digitaal in te zien op www.eersel.nl. In verband hiermee maken burgemeester en wethouders van Eersel bekend dat zij voornemens zijn om een ontheffing hogere grenswaarde voor het wegverkeerslawaai te verlenen en maatwerkvoorschriften vast te stellen voor het industrielawaai. Beide ontwerpbesluiten liggen tevens vanaf 24 maart gedurende zes weken ter inzage.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het perceel Eerselseweg 33–35 in Knegsel. Met het plan wordt het mogelijk gemaakt dat het parkeerterrein van het aanwezige tuincentrum kan worden uitgebreid op het eigen terrein. In verband daarmee wordt de woning aan de Eerselseweg 33 verplaatst naar de Sneidershoek. Contactpersoon is mevrouw M. Zeegers.

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde en maatwerkvoorschriften

Burgemeester en wethouders van Eersel maken ingevolge artikel 110c lid 1 van de Wet geluidhinder, bekend, dat zij voornemens zijn voor de te verplaatsen woning een hogere waarde vanwege het wegverkeer vast te stellen en daarnaast ingevolge artikel 2.20, lid 5 van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer, maatwerkvoorschriften vast te stellen voor de inrichting Neutkens Planten- en bomencentrum B.V. Contactpersoon H. Janssen/A Bakker.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op bovengenoemde ontwerpbesluiten kenbaar maken. Voor het bestemmingsplan dient u zich te richten tot de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. Voor de ontwerpbesluiten hogere waarde wegverkeerslawaai en maatwerkvoorschriften industrielawaai dient u zich te richten tot burgemeester en wethouders, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, u moet dan – ook binnen de genoemde termijn – contact opnemen met de betreffende contactpersoon, bereikbaar via telefoonnummer 0497-531 300.

Naar boven