Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Spoorlaan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalsmeer maken bekend dat overeenkomstig artikel 4.1 van de inspraakverordening gelegenheid tot inspraak wordt geboden met betrekking tot het voorontwerp bestemmingsplan Spoorlaan. Vanaf 25 maart 2011 ligt het plan ter inzage voor inspraak.

Plangebied

Het plangebied is gelegen in de gemeente Aalsmeer, ten oosten van de Burgemeester Kasteleinweg, tussen het Baanvak en de Spoorlaan.

Doelstelling

Het bestemmingsplan ‘Spoorlaan’ dient als planologisch kader om een herontwikkeling tot woningbouwlocatie mogelijk te maken. In het bestemmingsplan zijn de uitgangspunten van de (toekomstige) gebiedsontwikkeling vastgelegd.

Procedure

Het voorontwerp van het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage vanaf 25 maart 2011. Vanaf die datum kunt u de stukken ook inzien via de gemeentelijke website www.aalsmeer.nl  (te vinden via de knop ‘bestemmingsplannen’ in het keuzemenu rechts op het beeldscherm onder ‘ga direct naar’). Gedurende deze termijn wordt eenieder in de gelegenheid gesteld om een schriftelijke of mondelinge inspraakreactie naar voren te brengen. Schriftelijke reacties worden gericht aan Burgermeester en wethouders (postbus 253, 1430 AG Aalsmeer) onder vermelding van Inspraak bestemmingsplan ‘Spoorlaan’. Degene die buiten de openingstijden inzage wil hebben en degene die mondeling zijn zienswijze naar voren wil brengen kan daarvoor contact opnemen met de afdeling Vergunningen en Handhaving via telefoonnummer (0297) 387631.

Het voorontwerp van het bestemmingsplan is in te zien bij de centrale balie op het gemeentehuis, Drie Kolommenplein 1, Aalsmeer. De openingstijden van de centrale balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 8.30−14.00 uur (vrije inloop) en van 14.00−17.00 uur (op afspraak). Op woensdag is de centrale balie open van 8.30 uur tot 20.00 uur. Voor het overige is het plan in te zien op afspraak. Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken worden met ingang van 25 maart 2011 ook digitaal bekendgemaakt en beschikbaar gesteld via www.aalsmeer.nl.

Aalsmeer, 25 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Aalsmeer,

P.J.M. Litjens,

burgemeester.

D. van Huizen,

secretaris.

Naar boven