Ontwerpbestemmingsplan Albert Hahnweg 227 (artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening)

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Albert Hahnweg 227 ter inzage ligt. Ter plaatse wordt de bouw van zes woningen mogelijk gemaakt.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 31 maart gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie aan de Markt 3 in Lochem.

Op de gemeentelijk website www.lochem.nl kunt u een directe link vinden naar de plaats waar de bestemmingsplannen digitaal kunnen worden ingezien. De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn eveneens beschikbaar via de gemeentelijk website.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad, postbus 17, 7240 AA Lochem. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.30 uur en op donderdag van 8.00–20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven