Vastgestelde wijziging bestemmingsplan Zuidhoeveweg 2

Voor de locatie Zuidhoeveweg 2 is een wijziging van het bestemmingsplan 'Buitengebied Nederweert' terinzage gelegd voor het vergroten van bouwvlak van de melkrundveehouderij (Wijzigingsplan Zuidhoeveweg 2). Het vastgestelde plan is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 25 maart 2011 t/m 9 mei 2011, bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 en op donderdag van 16.30 tot 19.00) of op afspraak. Het wijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen via www.nederweert.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzage termijn kunnen belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen kenbaar te maken naar aanleiding van het ter visie liggende ontwerpbestemmingsplan een beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het wijzigingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie. Bellen mag ook met mevrouw P. Philips van het team Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven