Ontwerpbestemmingsplan ‘Cantineweg’ en het planMER

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Cantineweg’ en het planMER met daarin de passende beoordeling van de gemeente Katwijk liggen met bijbehorende stukken met ingang van 25 maart 2011 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage.

Het plangebied is gelegen aan de zuidkant van Katwijk aan Zee. Het plangebied betreft de Cantineweg vanaf de kruising met de Zilverschoon/Koningin Julianalaan tot de aansluiting met de Westerbaan. Aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de vertraging van de aanleg van de permanente verbinding van de Westerbaan met de Meeuwenlaan. Hoofddoel van het nieuwe bestemmingsplan is een tijdelijke openstelling – van 5 jaar – van de Cantineweg als hoofdontsluitingsweg mogelijk te maken.

Het ontwerpbestemmingsplan en het planMER is verbeeld en raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan en het planMER is beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpKATCantineweg_on02

Tevens ligt het ontwerpbestemmingsplan en het planMER met haar bijlagen ter inzage op het gemeentehuis en de servicepunten.

Gedurende deze termijn kan eenieder zijn zienswijzen schriftelijk of mondeling indienen bij de raad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur één week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 071-4065343.

Naar boven