Vaststelling wijziging bestemmingsplan Buitengebied Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken bekend dat zij bij besluiten van 15 maart 2011, nr. 9 en nr. 10 het bestemmingsplan ‘De Vrijheid’, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 5.1, lid 2, sub a van de planvoorschriften en in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.6, lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening, hebben gewijzigd ten behoeve van de herontwikkeling van twee woningen op het perceel Vrijheid 23/23A en het vervangen van een woning door een dubbele woning op het perceel Vrijheid 19 te Elburg.

De wijzigingsbesluiten en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 23 maart 2011 tot en met 3 mei 2011 voor eenieder ter inzage in het gemeentekantoor (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) en kunnen gedurende deze periode ook worden geraadpleegd via de website van de gemeente (www.el-burg.nl/Bekendmakingen/Ruimtelijke Ontwikkeling/Uitwerkings- en wijzigingsplannen).

Alleen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij tegen het ontwerpbesluit geen zienswijzen hebben ingediend bij burgemeester en wethouders, kunnen tegen de besluiten tot wijziging gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

De wijzigingsbesluiten treden daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij door degene die binnen de beroepstermijn een beroepschrift heeft ingediend tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. In dat geval wordt de werking opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Elburg, 22 maart 2011

Naar boven