Vaststelling bestemmingsplan ‘Raadhuisstraat 3–5 te Zuidwolde’

Het bestemmingsplan ‘Raadhuisstraat 3–5 te Zuidwolde’ is op 10 maart 2011 vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming van de percelen Raadhuisstraat 3 en 5 in de bestemming ‘Centrum’. Dit biedt ruimte voor een kantoorfunctie en een uitbreiding van fietsenwinkel Van der Sleen.

Namens de gemeenteraad maken burgemeester en wethouders van De Wolden dit bekend op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen van 24 maart tot en met 4 mei 2011 ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde tijdens kantooruren;

  • dewolden.nl, onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen;

  • ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van ter inzage legging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Dit kunt u doen bij: Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het bestemmingsplan treedt in werking op 5 mei 2011 tenzij er, behalve een beroepschrift, tijdens de terinzagelegging ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat er over dit verzoek is beslist.

Zuidwolde, 23 maart 2011

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven