Ontwerpbestemmingsplan ‘Boekelsedijk 2, Uden’

Bekendmaking op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Boekelsedijk 2, Uden’ met ingang van 24 maart 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken van het Gemeentehuis, Markt 145.

Tevens kunt u dit ontwerpbestemmingsplan raadplegen via de gemeentelijke website www.uden.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan zal de realisatie van een appartementencomplex met 18 starterswoningen en één reguliere woning in het penthouse mogelijk maken. De bestaande woning met bijgebouwen wordt hiervoor gesloopt.

Gedurende bovengenoemde termijn wordt aan eenieder de mogelijkheid geboden om over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk een zienswijze naar voren te brengen bij de gemeenteraad, Postbus 83, 5400 AB Uden. Ook kan eenieder mondeling een zienswijze naar voren brengen. In geval u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, kunt u gedurende deze termijn een telefonische afspraak maken met de behandelend ambtenaar, bereikbaar op telefoonnummer (0413) 281 351.

Uden, 23 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Uden,

de secretaris,

J.M. Smarius.

De burgemeester,

H.A.G. Hellegers.

Naar boven