Vaststelling projectbesluit ‘Husselarijstraat 7 te Loo’

Burgemeester en wethouders van Duiven maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 en 6.12 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 15 maart 2011 het projectbesluit ‘Husselarijstraat 7 te Loo’en het besluit reguliere bouwvergunning heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Projectbesluit ‘Husselarijstraat 7 te Loo’

Het projectbesluitheeft betrekking op de locatie Husselarijstraat 7 te Loo. Het betreft het mogelijk maken van een uitbreiding van de bestaande woning en bijgebouw aan de Husselarijstraat 7 te Loo. Bij de vaststelling zijn in het projectbesluit geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

Beroep

Degene die tijdig zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders heeft ingebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, kan met ingang van donderdag 24 maart 2011 gedurende zes weken beroep instellen bij de Rechtbank te Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep.

Het projectbesluit treedt in werking een dag na afloop van de genoemde beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde projectbesluit niet. Om de werking van het vastgestelde projectbesluit te schorsen kan tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de rechtbank. De werking van het projectbesluit wordt dan opgeschort totdat er een beslissing is genomen over het verzoek om de voorlopige voorziening. Een voorlopige voorziening kan alleen worden getroffen indien onverwijlde spoed dat vereist. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogten van deze griffierechten zijn te vinden via www.rechtspraak.nl

Informatie

Het projectbesluit, het besluit reguliere bouwvergunning en de bijbehorende stukken en het besluit geen exploitatieplan vast te stellen liggen met ingang van donderdag 24 maart 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis bij de sectorbalie Grondgebied. Deze balie is gevestigd aan de Kastanjelaan 3 te Duiven en is iedere werkdag geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0226.PBLOO004-VS01 en de gemeentelijke internetsite www.duiven.nl onder de kop ‘plannen en projecten’. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro-online.robeheer.nl/.

Voor meer informatie en fysieke inzage in de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0316) 27 93 87.

Naar boven