Bekendmaking bestemmingsplan Landgoed Driessen; ontwerpuitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 6

Het College van Waalwijk maakt bekend dat een ontwerpuitwerkingsplan als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening is opgesteld voor een aantal woonpercelen gelegen in het zuiden van plandeel ‘de Bibliotheek’ van het bestemmingsplan Landgoed Driessen. Deze woonpercelen sluiten aan op woonpercelen in het uitwerkingsplan fase 1 van plandeel ‘de Bibliotheek’ en zijn gelegen direct ten noorden van en deels grenzend aan Achter de Hoven in Sprang-Capelle. Dit plan maakt de realisering van enkele (half) vrijstaande woningen mogelijk.

Het ontwerpuitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 6’ en het bestemmingsplan Landgoed Driessen, liggen voor eenieder ter inzage met ingang van 25 maart t/m 5 mei 2011 in het stadhuis, Taxandriaweg 6 te Waalwijk tijdens openingstijden.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn van inzage schriftelijk danwel mondeling een zienswijze over dit ontwerpplan aan het college kenbaar maken. Schriftelijk door vóór 6 mei 2011 een reactie naar het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk te zenden. Mondeling door vóór 14 april 2011 telefonisch contact op te nemen met de heer Ummels van de afdeling Ruimte & Economie, telefoon 0416-683456. Met hem kunt u ook contact opnemen voor nadere informatie.

Dit ontwerpplan kan ook via elektronische weg worden ingezien via www.waalwijk.nl , ga snel naar Ruimtelijke Plannen en kies vervolgens onder verder lezen: Bekendmaking ontwerpuitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 6.

Waalwijk, 24 maart 2011

Het College van Waalwijk.

Naar boven