Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Koegorsstraat’ ter inzage

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend dat op grond van artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Koegorsstraatvan 24 maart tot en met 4 mei 2011 ter inzage ligt bij de publieksbalies in het stadhuis, Stadhuisplein 1 in Terneuzen en in de vestigingen Markt 1 in Axel en Westkade 107 in Sas van Gent. De publieksbalies in Terneuzen en Axel zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur. De publieksbalie in Sas van Gent is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Koegorsstraat is integraal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl alsmede via de gemeentelijke website (www.terneuzen.nl/actueel/bestemmingsplannen).

Het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Koegorsstraat omvat de gronden gelegen aan weerszijden van de Koegorsstraat.

Het bestemmingsplan Bedrijventerrein Koegorsstraat heeft tot doel om vestiging van nieuwe bedrijven mogelijk te maken. Tevens richt het bestemmingsplan zich op de juridisch planologische regeling van de reeds verleende vrijstellingen.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de Raad van de gemeente Terneuzen, postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Mondelinge zienswijzen kunnen, nadat hiervoor een afspraak is gemaakt, naar voren worden gebracht bij mevrouw C. Missiaen of mevrouw A. Arens, telefoon 14 0115 (vanuit het buitenland 0031 115 455000). Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Tevens is het mogelijk om uw zienswijze via de gemeentelijke website kenbaar te maken. U vindt daar tevens informatie over de verdere afhandeling van uw zienswijze.

Terneuzen, woensdag 23 maart 2011

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

secretaris,

F.M.L. Lauret RA.

Burgemeester,

J.A.H. Lonink.

Naar boven