Vastgesteld gewijzigd wijzigingsplan ‘Terzieterweg 13 te Epen’

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken bekend dat zij op 15 maart 2011 het wijzigingsplan ‘Terzieterweg 13 te Epen’ gewijzigd hebben vastgesteld. Het plan is een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied Gulpen-Wittem 2009.

Het plan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de sanering van Camping De Grens, het realiseren van een nieuwe burgerwoning en het omvormen van de bestaande bedrijfswoning tot een burgerwoning op het perceel plaatselijk bekend Terzieterweg 13 te 6285 ND Epen.

De bij de vaststelling doorgevoerde wijzigingen hebben betrekking op de planregels behorend bij het wijzigingsplan. De artikelen die het afwijken van de gebruiksregels c.q. omgevingsvergunning regelen ten behoeve van het kamperen bij de boer respectievelijk voor het toestaan van groepskamperen zijn komen te vervallen. Tot slot is een nieuw artikel toegevoegd die regelt dat geen omgevingsvergunning is vereist voor het aanleggen van een oprit ten behoeve van de rechtstreekse ontsluiting van de woning.

Hoe kunt u het plan inzien?

Het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken kunt u van 24 maart 2011 tot en met 4 mei 2011 tijdens de openingsuren inzien in het gemeentehuis. Tevens zijn het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken via onze website www.gulpen-wittem.nl (over Gulpen-Wittem/Bouwen, wonen en plannen/bestemmingsplannen) beschikbaar gesteld.

Bent u het met het wijzigingsplan niet eens?

Stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit besluit zetten. Ook moet u omschrijven waarom u het niet eens bent met het wijzigingsplan. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen. Houdt u er ook rekening mee dat u moet betalen.

Wie kan er beroep instellen?

Als u een zienswijze heeft ingediend tegen ontwerpwijzigingsplan kunt u beroep instellen. Heeft u geen zienswijze ingediend, dan kunt u alleen beroep instellen als u belanghebbende bent en ook kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze kenbaar te maken. Voor zover het de gewijzigde gedeelten betreft kan een ieder, die het niet met die wijzigingen eens is, beroep instellen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor moet betalen.

Naar boven