Bekendmaking ontwerpprojectbesluit ‘Luchtbrug Nijverheidsstraat’

Burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 46 lid 4 van de Woningwet, zoals die golden voor 1 oktober 2010, bekend dat met ingang van 24 maart 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit ‘Luchtbrug Nijverheidsstraat’.

Het plan betreft de bouw van een luchtbrug over de Nijverheidsstraat tussen de bedrijfspanden op de nummers 31 en 50. Door de luchtbrug ontstaat een verbinding binnendoor tussen genoemde bedrijfspanden.

Plan ligt tot en met 4 mei 2011 ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit ‘Luchtbrug Nijverheidsstraat’ ligt van 24 maart tot en met 4 mei 2011 op de volgende wijzen ter inzage:

  • door een link op de gemeentelijke website www.hardinxveld-giessendam.nl, onder ‘Actueel’ en vervolgens onder ‘Ter inzage’, naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) tijdens openingsuren bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Hardinxveld-Giessendam.

Het ontwerpprojectbesluit kunt u ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het ontwerpprojectbesluit kan oproepen door het invullen van de locatie, de naam van het ontwerpprojectbesluit of het planid-nummer: NL.IMRO.0523.PB2011NIJVSTRAAT-DO01.

Uw zienswijze schriftelijk of mondeling indienen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling (doch bij voorkeur schriftelijk) een zienswijze over het ontwerpprojectbesluit ‘Luchtbrug Nijverheidsstraat’ kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Hardinxveld-Giessendam, Postbus 175, 3370 AD Hardinxveld-Giessendam.

Het indienen van een mondelinge zienswijze kan bij de heer T. van Houwelingen van de afdeling BurgerBalie. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen (t. 0184-674444) of mailen naar tvhouwelingen@gemhg.nl.

Na afloop van de zienswijzenprocedure zal het gemeentebestuur een standpunt innemen over de ingediende zienswijzen en een besluit nemen over het projectbesluit.

Hardinxveld-Giessendam, 23 maart 2011

Naar boven