Ontwerpwijzigingsplannen

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.6. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van vrijdag 25 maart 2011 tot en met donderdag 5 mei 2011 de onderstaande wijzigingsplannen met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

De plannen is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl. Hier kunt u aan de linkerzijde kiezen voor ‘wonen en leven’, vervolgens ‘bouwen en wonen’ en daarna voor ‘bestemmingsplannen’.

Naam

Ontwerpwijzigingsplannen ‘Habraken, wijziging I’ en ‘Uitwerkingsplan Habraken fase II, wijziging II’

Omschrijving

Momenteel geldt voor het gehele bedrijventerrein Habraken dat het aantal arbeidsplaatsen per uitgeefbare hectare op basis van een werkweek van 40 uren per arbeidsplaats niet meer dan 50 mag bedragen. In de ontwerpwijzigingsplannen wordt de maximaal toegestane arbeidsplaatsendichtheid voor een deel van het bedrijventerrein Habraken gewijzigd naar 100 arbeidsplaatsen per uitgeefbare hectare en voor een deel van het bedrijventerrein wordt de eis met betrekking tot de arbeidsplaatsendichtheid geschrapt.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan deze betrekking heeft.

Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met mw.mr. I. van Velthoven, juridisch medewerker van de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling. Zij is telefonisch bereikbaar op nummer 040-2584143 of per e-mail via iris.vanvelthoven@veldhoven.nl. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Veldhoven, 23 maart 2011

Naar boven