Vooraankondiging ruimtelijke ontwikkelingen Roond

Op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Boxtel bekend dat er plannen worden voorbereid voor de ontwikkeling van een landbouwlandgoed in het gebied de Roond. Deze plannen voorzien in de omzetting van agrarische gronden in natuur en agrarisch natuurbeheer in combinatie met de bouw van vijf nieuwe langgevelboerderijen.

Reden vooraankondiging

We willen u met deze vooraankondiging alvast attenderen op deze ruimtelijke ontwikkelingen in uw omgeving. Het is op dit moment nog niet mogelijk om op de plannen te reageren. Ook liggen er nog geen stukken ter inzage. Daarnaast is het ook voor instanties nog niet mogelijk om op dit moment advies uit te brengen.

Start officiële procedure

Op 1 april aanstaande gaat de officiële procedure van start met het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan. Hierover verschijnt op 31 maart aanstaande een aankondiging, onder andere in de gemeenterubriek in het Brabants Centrum. Daarbij krijgt u ook informatie over de mogelijkheden om een zienswijze in te dienen en over de vervolgprocedure.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente, (0411) 65 53 06.

Boxtel, 24 maart 2011

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

F.H.J.M. van Beers,

burgemeester.

J.K. Fraanje,

secretaris.

Naar boven