Ontwerpbestemmingsplan Kern Werkendam

Burgemeester en wethouders van Werkendam maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf vrijdag 18 maart a.s. gedurende zes weken, tot vrijdag 29 april 2011 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Kern Werkendam.

Het bestemmingsplan voorziet in het herzien van de bestaande bestemmingsplannen voor de gehele kern van Werkendam, met uitzondering van het centrum gebied en de bedrijventerreinen.

De bestaande bestemmingsplannen voor deze gebieden zijn ouder dan 10 jaar en moeten daarom worden herzien. In dit nieuwe bestemmingsplan worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

U kunt de stukken inzien bij het servicecentrum van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Werkendam, via www.werkendam.nl of via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad, postbus 16, 4250 DA Werkendam.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met Rianne de Graaf, die op maandag, dinsdag en woensdagochtend bereikbaar is op 0183-507342 of per e-mail rianne.de.graaf@werkendam.nl.

Werkendam, 17 maart 2011

Naar boven