Ontwerpbestemmingsplan ‘Tweede partiële herziening bestemmingsplan “Havens”’

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Urk maken in gevolge het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 3.12 Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 18 maart 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Tweede partiële herziening bestemmingsplan “Havens”’ gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan betreft de percelen aan de Burgemeester Schipperkade met de nummers 2, 4 en 8 t/m 12. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het schrappen van artikel 9 lid 2 van het bestemmingsplan ‘Havens’ waardoor een inpandige bedrijfswoning niet meer is toegestaan.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Tweede partiële herziening bestemmingsplan “Havens”’ kan vanaf 18 maart tot en met 28 april tijdens openingstijden worden ingezien bij het Gemeenteportaal, afdeling Publiekszaken, Singel 9 te Urk. Daarnaast kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien op de gemeentelijke website: www.urk.nl, onder ‘visie en beleid’ → ‘bestemmingsplannen’.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling en Advies, tel. (0527) 689868. Gedurende voornoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Urk, Postbus 77, 8320 AB te Urk, onder vermelding van ‘ontwerpbestemmingsplan tweede partiële herziening bestemmingsplan “Havens”’ en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. De zienswijzen dienen voorzien te zijn van een duidelijke en volledige vermelding van naam, adres en motivering. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact opgenomen worden met de heer G.J. Kerssies, afdeling Ontwikkeling en Advies.

Urk, 17 maart 2011

Burgemeester en Wethouders van Urk,

J. Kroon,

burgemeester.

M. Bogerd,

secretaris.

Naar boven