Vaststelling bestemmingsplan Maalwater 9

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 7 maart 2011 het bestemmingsplan Maalwater 9 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud

In het vastgestelde bestemmingsplan is de oorspronkelijke agrarische bestemming gewijzigd in een woonbestemming, zodat het planologisch mogelijk wordt om op het perceel twee woningen te bouwen ná amovering van het daar nog aanwezige kassencomplex.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 17 maart 2011 gedurende zes weken voor eenieder op de volgende wijze ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: ruimtelijkeplannen.nl (planID NL.IMRO.0399.bpMaalwater9-vg01);

  • digitaal als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website www.heiloo.nl, bij ‘buurt’ onder ‘ruimtelijke ordening’ en dan ‘bestemmingsplannen’;

  • bij de publieksbalie Bouwen en Wonen in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en maandagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

    Op andere tijden alleen na afspraak met een medewerker van de publieksbalie Bouwen en Wonen, telefoon (072)5356666.

Beroep

Binnen de genoemde termijn van zes weken waarin de stukken ter inzage liggen kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • belanghebbenden, die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schort de inwerkingtreding van een bestemmingsplan niet op. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Als binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Heiloo, 16 maart 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo.

Naar boven