Ontwerpbestemmingsplan Het Woud te Ingen

De gemeente Buren maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Het Woud te Ingenter inzage ligt.

Vooraankondiging Informatie avond

In de periode dat het bestemmingsplan ter inzage ligt vindt een informatieavond plaats. Tijdens deze avond is er een toelichting op het bestemmingsplan, met gelegenheid tot het stellen van vragen.

Datum: maandag 4 april 2011

Start: 19:30 en sluiting rond 21:00 uur

Locatie: Verenigingsgebouw, Rijnstraat 10 te Ingen.

Wat maakt dit bestemmingsplan mogelijk?

Het ontwerpbestemmingsplan realiseert de bouw van diverse ontwikkelingen, met name woningen. Daarnaast vindt een actualisatie plaats. De locatie is globaal gelegen tussen de Verhuizensestraat en de Woudstraat.

Hoe kunt u het bestemmingsplan bekijken?

Het ontwerpbestemmingsplan Het Woud te Ingen met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage. De periode loopt van donderdag 17 maart tot en met woensdag 27 april. De stukken liggen voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis, De Wetering 1 in Maurik.

Het plan is ook te zien via www.buren.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

(bronbestanden zijn beschikbaar via http://geo.buren.nl/NL.IMRO.0214.INGBP20110001-on01).

Hoe kunt u reageren op het plan?

Binnen de hierboven genoemde termijn van zes weken kan iedereen zijn of haar reactie op het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling indienen bij de gemeenteraad. Het postadres is: Postbus 23, 4020 BA Maurik. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (telefoon 14 0344).

Naar boven