Projectbesluit en bouwvergunning Nieuwe Gracht 16

Burgemeester en wethouders van Haarlem hebben in hun vergadering van 15 februari 2011 op grond van artikel 3.10 Wro besloten het projectbesluit ‘Nieuwe Gracht 16’ vast te stellen.

Het projectbesluit hangt samen met een aanvraag om bouwvergunning voor voor het realiseren van een buitenspeelruimte op het dak aan de Nieuwe Gracht 16, ten behoeve van de aldaar gevestigde kinderopvang en de buitenschoolse opvang. Het ontwerp past op een aantal ondergeschikte punten niet binnen de geldende Bouwverordening, zodat medewerking aan de bouwaanvraag alleen mogelijk is na vaststelling van een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wro.

Burgemeester en wethouders van Haarlem delen voorts mede dat het projectbesluit en de bouwvergunning met de daarbij behorende relevante stukken, ter inzage liggen met ingang van 18 maart 2011 tot en met 29 april 2011 bij het gemeentelijk Loket Personen, Bedrijven en Omgeving (PBO) van de hoofdafdeling Dienstverlening aan de Zijlsingel 1 te Haarlem. Dit loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdagen is het loket geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur.

Daarnaast kan het projectbesluit worden geraadpleegd via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via het digitaal loket van de gemeente Haarlem: http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp

Gedurende de hierboven genoemde termijn van inzage kunnen belanghebbenden die hun zienswijze hebben gegeven op het ontwerpprojectbesluit, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, gemotiveerd beroep aantekenen bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven