Ontwerpbestemmingsplan multifunctioneel centrum De Dreef Aarle-Rixtel

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. Voor de ondergrond van multifunctioneel centrum De Dreef in Aarle-Rixtel is vanwege aanpassingen aan het gebouw en uitbreiding van de activiteiten aldaar een ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Multifunctioneel centrum De Dreef’ en de bijbehorende stukken liggen van maandag 21 maart tot en met maandag 2 mei 2011 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website: www.laarbeek.nl → Wonen en leven → Bestemmingsplannen → Multifunctioneel centrum De Dreef. Of via de landelijke website voor ruimtelijke plannen: www.ruimtelijkeplannen.nl → IDN nummer: NL.IMRO.1659.BPARdedreef-ON01.

Bij dit bestemmingsplan hoeft geen exploitatieplan te worden vastgesteld.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken. Er moet gemotiveerd worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de reacties betrekking hebben.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Laarbeek, Postbus 190, 5740 AD Beek en Donk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heren R. Rovers (telefoon 0492 469 881) of H. van Doorn (telefoon 0492 469 875). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven